incendio 2EFE. Un incendi i posterior explosió registrats aquest matí en una empresa química del polígon Fuente del Jarro a Paterna ha obligat a desallotjar les indústries properes a la sinistrada en aquest complex industrial, han informat fonts del Centre de Coordinació d’Emergències i del Consorci de Bombers.

El sinistre, qualificat com incendi industrial, ha passat poc abans de les 9.30 hores al carrer Ciutat de Barcelona i ha produïda un núvol negre que és visible a diversos quilòmetres de distància, segons han relatat a EFE veïns dels pobles limítrofs.

De moment es desconeix l’abast de l’explosió, tot i que s’han mobilitzat set unitats dels parcs de bombers de Paterna, Burjassot, Torrent i Catarroja, així com ambulàncies del servei d’urgències sanitàries (CICU).

Com a mesura preventiva s’ha procedit al desallotjament de l’empresa afectats i d’altres confrontants al polígon de Fuente del Jarro, a la localitat de Paterna, a l’àrea metropolitana de València.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment