Tot i que el ple ordinari del mes de febrer va quedar eclipsat pel ple extraordinari de reprovació al regidor no adscrit Pedro Gallén, van ser molts els punts tractats i aprovats rellevants.

En l’apartat d’hisenda Enric Álvarez va explicar l’esforç realitzat per l’Ajuntament de Bétera per pagar als proveïdors el més ràpid possible. Segons va explicar la mitjana d’estos últims mesos en es troba en poc més de 10 dies. Una ràtio que explica “el bon nivell de liquiditat”.

El consistori va aprovar per unanimitat iniciar l’expedient per concedir la Creu al Mèrit Policial a l’agent de la Policia Local de Bétera Alejandro Campos després d’haver aconseguit un excel·lent amb menció Cum Laude per la seua tesi defensada al departament de Dret Constitucional de la Universitat de València.

Es va aprovar també desestimar la sol·licitud perquè Ramiro López pugar ser Jutge de Pau substitut degut a la incompatibilitat amb el seu treball a l’Ajuntament de Bétera tot i que tots els grups polítics van coincidir en que haguera segut la persona adequada per ocupar el càrrec.

A l’àrea d’urbanisme es va aprovar la necessitat d’ocupar més terrenys per a l’ampliació de la depuradora que serà finançada amb fons Feder de la Unió Europea i que portarà beneficis econòmics i mediambientals a Bétera.

En el torn de les mocions la portaveu de Ciudadanos, Eva Martínez, es va veure obligada a deixar sobre la taula una moció sobre la retirada de la tanca de filferro espinós de la base militar per defectes en la redacció del text.

 
? A continuació podeu veure un vídeo resum del ple ordinari del mes de febrer ?

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment