betera presupuestoBétera tindrà en 2017 uns pressupostos participatius. Així ho va anunciar durant el passat ple el regidor d’Hisenda, Enric Álvarez, després de ser preguntat per Luis Poveda, portaveu d’Esquerra Unida Bétera.

Els comptes, que es presentaran en un mes aproximadament, pretenen donar un primer pas en el camí de la participació i per això inclouran una sèrie de projectes tancats perquè la gent puga triar mitjançant votació la inversió que considerie més necessària per a la localitat de les presentades pel govern municipal i valorats en uns 150.000 euros.

Les votacions es faran a través de la pàgina web, però des Hisenda ens avancen que “també es realitzarà algun tipus de presentació o sessió oberta a la casa de la cultura o al llar dels jubilats per a la gent que no tinga accés a Internet però també vuiga participar i decidir”.

El responsable de l’àrea d’Hisenda, Enric Álvarez, assumeix que aquesta no és la millor manera de fer uns pressupostos participatius ja que les inversions seran proposades pel govern però “el temps se’ns ha tirat damunt”.

El que sí ens ha confirmat és que “per als pressupostos de 2018 es realitzarà el procés complet que durarà uns cinc o sis mesos amb assemblees i reunions per zones en les que siguen els veïns els que establisquen les prioritats d’inversió i ens orienten en l’elaboració dels projectes en què invertir”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment