12592184wEFE. El nou Pla de Reforma Interior d’Habitatges de la Generalitat, dotat amb quatre milions d’euros, permetrà a unes 3.000 famílies de la Comunitat Valenciana accedir a subvencions per reformar les seues cuines o banys, adaptar l’accessibilitat de les seues cases i substituir les calderes o finestres.

El Pla RENHATA ha sigut  presentat hui al Palau de la Generalitat pel president del Consell, Ximo Puig, els consellers d’Habitatge, María José Salvador, i d’Economia, Rafael Climent, i en presència dels membres de la Taula de Rehabilitació i de representares de sectors com la ceràmica o la construcció.

L’objectiu d’aquests ajuts, que podran sol·licitar propietaris, inquilins o usufructuaris d’habitatges i les bases es publicaran a finals d’aquest mes, és millorar la qualitat dels habitatges i promoure l’estalvi energètic en una convocatòria que es publicarà al març.

Puig ha defensat que es tracta d’una aposta “sincera i potent”, encara que “limitada en el pressupost”, si bé ha assegurat que constitueix “el principi d’una gran operació a favor de la rehabilitació, de l’economia i de la gent” , que espera que es consolidi en el futur.

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment