12592184wEFE. El nou Pla de Reforma Interior d’Habitatges de la Generalitat, dotat amb quatre milions d’euros, permetrà a unes 3.000 famílies de la Comunitat Valenciana accedir a subvencions per reformar les seues cuines o banys, adaptar l’accessibilitat de les seues cases i substituir les calderes o finestres.

El Pla RENHATA ha sigut  presentat hui al Palau de la Generalitat pel president del Consell, Ximo Puig, els consellers d’Habitatge, María José Salvador, i d’Economia, Rafael Climent, i en presència dels membres de la Taula de Rehabilitació i de representares de sectors com la ceràmica o la construcció.

L’objectiu d’aquests ajuts, que podran sol·licitar propietaris, inquilins o usufructuaris d’habitatges i les bases es publicaran a finals d’aquest mes, és millorar la qualitat dels habitatges i promoure l’estalvi energètic en una convocatòria que es publicarà al març.

Puig ha defensat que es tracta d’una aposta “sincera i potent”, encara que “limitada en el pressupost”, si bé ha assegurat que constitueix “el principi d’una gran operació a favor de la rehabilitació, de l’economia i de la gent” , que espera que es consolidi en el futur.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment