Foto: EFE

Foto: EFE

La Generalitat Valenciana i la Delegació del Govern, a través de la Guàrdia Civil i la Inspecció de Treball, han tornat a fer una nova operació de lluita contra el robatori als camps amb la inspecció de quatre magatzems hortofructícoles. Durant els registres es van detectar irregularitats en tres dels magatzems i van confiscar més de 4 tones de taronges robades. Durant les inspeccions també es van identificar 36 persones i 46 vehicles i van ser revisades més de 100 tones de taronges.

Aquesta operació forma part de la campanya que l’Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències de la Generalitat i la Delegació de Govern duen a terme de forma coordinada com a eina preventiva de furts i robatoris en els camps de la Comunitat Valenciana.

La Unitat Adscrita de la Policia de la Generalitat, els equips Roca de la Guàrdia Civil, policies locals, Inspecció Provincial d’Ocupació i Seguretat Social, i inspectors de les conselleries de Sanitat, Agricultura i Economia han dut a terme la inspecció i control de traçabilitat de la mercaderia del camp amb la realització d’inspecció de magatzems i també de particulars.

Inspecció a Vilamarxant

Dins d’esta campanya es va realitzar una inspecció detallada de quatre magatzems al terme municipal de Vilamarxant. En tres dels establiments inspeccionats es van detectar irregularitats i es interveniren més de 4.716 quilos de taronges de procedència presumptament robada. Es van controlar més de 105.400 quilos de taronges durant les inspeccions i es va aixecar una acta per activitat diferent a l’autoritzada i es van intervenir 130 caixes de material tèxtil.

Els inspectors de Sanitat i Agricultura van detectar múltiples deficiències i irregularitats, entre altres, falta de neteja en les banyeres de transport, no disposar de registres d’entrada i sortida de mercaderies, no tenir definides les àrees de treball, irregularitats en la formalització dels documents de traçabilitat agrícola (dates) i treballar amb útils i elements físics no autoritzats, de manera que es tramiten també els corresponents expedients.

Esta operació conjunta, policial i administrativa, continuarà en pròximes dates, en magatzems o centres de distribució de productes hortofructícoles, en els quals es detecte algun tipus d’irregularitat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment