12596270wEFE. La Fiscalia Anticorrupció ha demanat hui l’ingrés a la presó dels caps de la trama Gürtel Francisco Correa, Pablo Crespo i Álvaro Pérez “el Bigotes” després de les seues condemnes per associació il·lícita, tràfic d’influències, malversació i suborn en la peça de l’expositor valencià a la fira Fitur.

Segons han informat a EFE fonts de la Fiscalia, aquestes peticions s’han formulat durant les compareixences dels condemnats al Tribunal Superior de Justícia (TSJ) de la Comunitat Valenciana per a comunicar-los les mesures que han de complir després de fer pública la sentència del cas el passat divendres.

Les audiències al Palau de Justícia de València a Correa i Crespo per comunicar-los aquestes mesures ja s’han celebrat i cap a les 11.30 hores ha començat la prevista amb Álvaro Pérez “el Bigotes”.

Diverses persones han entrat al Palau de Justícia de València amb bosses d’esport amb roba per Correa i Crespo, perquè, segons ha explicat un dels advocats de Crespo, “no hi ha intenció d’eludir a la justícia”.

Francisco Correa ha sigut condemnat a 13 anys de presó (3 per associació il·lícita, 1 per tràfic d’influències, 6 per malversació i 3 per suborn actiu). A més, se li reclama una multa de 3.914.000 euros i 27 anys d’inhabilitació especial per a l’exercici d’ocupacions o càrrecs públics relacionats amb activitats pròpies de la contractació administrativa.

Pablo Crespo ha sigut condemnat a 13 anys i 3 mesos (2 anys i 6 mesos per associació il·lícita, 1 per tràfic d’influències, 6 per malversació, 1 any i 9 mesos per falsedat i 2 per suborn actiu). Se li reclama una multa de 3.920.400 euros i 24 anys d’inhabilitació.

Álvaro Pérez “el Bigotes” ha sigut condemnat a 12 anys i 3 mesos de presó (18 mesos per associació il·lícita, 1 any per tràfic d’influències, 6 anys per malversació, 1 any i 9 mesos per falsedat i 2 anys per suborn). Se li reclama una multa de 3.920.400 i 17 anys d’inhabilitació.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment