img_35637Els propers dies 16 i 17 de febrer tindrà lloc al Campus de Gandia de la UPV el VII Congrés Internacional sobre Xarxes Socials Comunica2 posat en marxa amb la col·laboració de la Fundéu-BBVA.

Esta setena edició recull les últimes tendències en comunicació online amb formació a través de ponències i tallers i una part científica amb comunicacions d’experts en la matèria. Les noves narratives, la publicitat viral, els trolls a la xarxa, la ciència o els nus i censura a Internet són alguns dels temes que recull el variat programa d’enguany.

Programa

El dijous 16 de febrer, entre les 10:30 i les 11:30, tindrà lloc la ponència sobre Instagram en què participaran Javi Corral i Emilio Chulià com a moderadors i Manel Subirats, Marta Celada i Eva Anta Guillem com a ponents. Aquesta taula rodona pretén mostrar-nos els usos Instagram, una xarxa social que, a Espanya, ha duplicat el seu nombre de seguidors.

Dijous a partir de les 13h se celebrarà la ponència “Fer front als trolls de la xarxa” de la mà de “la monja tuitera” Xiskya Vadallares i de “el capellà raper” Daniel Pajuelo.

El divendres 17 de febrer de 13:30 a 14: 30h tindrà lloc la ponència Social Media killed the rock star, una taula rodona que comptarà amb la presència de Carla Sifer, Alessandro Bernardi, Sebastià Roses, David Blutaski i Dani Monleón com a moderador, els que parlaran sobre l’ús que fan els artistes i grups musicals de les xarxes socials.

Inscripcions 

El congrés està obert tant a estudiants, investigadors o professionals del sector ja que és un fòrum en el qual els assistents poden formar-se, informar-se i conèixer noves estratègies. Les inscripcions online ja estan tancades però si estàs interessat pots inscriure’t presencialment al taulell d’acreditacions a partir de dijous dia 16 a partir de les 8:30 hores.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment