C4ozgQVWcAAoh2d

Foto: Policia Local Bétera

Policia Local i Guàrdia Civil han treballat conjuntament per a localitzar un obús de la Guerra Civil trobat ahir per un veí en la Lloma del Calderer de Bétera. Els agents el van localitzar a les 13:30 hores i els Efectius del Grup de Desactivació d’Explosius de la Guàrdia Civil (Gedex) es van fer càrrec per a explosionar-lo.

Al llarg d’aquests darrers mesos s’han trobat nombrosos artefactes explosius en camins i parcel·les de la comarca de Camp de Túria. Des de la Guàrdia Civil recomanen als veïns que troben algun d’aquests artefactes no tocar-lo, ni moure-ho, ni tampoc inspeccionar ja que la càrrega podria estar en bon estat i podria explotar.

A l’hora d’avisar la Guàrdia Civil cal donar indicacions exactes del lloc en el qual ens trobem i esperar l’arribada dels agents a una distància mínima de 300 metres de l’artefacte.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment