C4ozgQVWcAAoh2d

Foto: Policia Local Bétera

Policia Local i Guàrdia Civil han treballat conjuntament per a localitzar un obús de la Guerra Civil trobat ahir per un veí en la Lloma del Calderer de Bétera. Els agents el van localitzar a les 13:30 hores i els Efectius del Grup de Desactivació d’Explosius de la Guàrdia Civil (Gedex) es van fer càrrec per a explosionar-lo.

Al llarg d’aquests darrers mesos s’han trobat nombrosos artefactes explosius en camins i parcel·les de la comarca de Camp de Túria. Des de la Guàrdia Civil recomanen als veïns que troben algun d’aquests artefactes no tocar-lo, ni moure-ho, ni tampoc inspeccionar ja que la càrrega podria estar en bon estat i podria explotar.

A l’hora d’avisar la Guàrdia Civil cal donar indicacions exactes del lloc en el qual ens trobem i esperar l’arribada dels agents a una distància mínima de 300 metres de l’artefacte.

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment