12601276wEFE. El penalista José María López Coig, advocat de l’exconsellera Milagrosa Martínez, s’ha mostrat satisfet després de conèixer que el TSJCV permetrà al seu defensada permaneixerà en llibertat condicional si abona 15.000 euros abans del proper dilluns. “S’ha estimat el que hem plantejat”, ha assenyalat el lletrat a preguntes dels periodistes.

L’exconsellera, expresidenta de les Corts i exalcaldessa de Novelda (PP) ha sigut condemnada a 9 anys de presó -6 per malversació i 3 per suborn passiu-, i se li reclama una multa de 5.000 euros i 27 anys d’inhabilitació.

Problemes de salut

A la “visteta” celebrada hui per decidir sobre les mesures cautelars a imposar a part dels condemnats en la peça de Fitur del cas Gürtel, López Coig ha presentat diversos informes mèdics per acreditar problemes de salut de l’exconsellera i ha explicat al tribunal que amb prou feines disposa de mitjans econòmics, al haver-se-acabat el subsidi per desocupació.

D’altra banda, ha considerat “una cosa bastant innovador” la celebració d’aquestes vistetes -en què la Fiscalia ha reclamat presó incondicional per a la seua defensada i la resta de condemnats a més de cinc anys-, per considerar que estan previstes “per quan es deté una persona, no per quan acaba un judici, i menys havent-hi un recurs pendent “.

Martínez ha sigut seguida per desenes de periodistes al sortir del TSJCV però no ha respost a cap de les preguntes plantejades.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment