plaxza-aytoEFE. Una dona de 91 anys ha mort a primera hora d’esta vesprada després de ser atropellada per un autobús de l’Empresa Municipal de Transports (EMT) a la Plaça de l’Ajuntament de València, segons han confirmat a EFE fonts policials i del Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU).

El accident s’ha produït cap a les 12:50 hores en ple centre de la ciutat de València, a l’altura de l’Ateneu Mercantil, quan per causes que no han pogut ser precisades una dona major ha sigut atropellada per un autobús.

Fonts del CICU han explicat que fins al lloc del succés s’ha desplaçat 1 SAMU, que únicament ha pogut confirmar la mort de la dona.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment