12601199wEFE. La companyia Ryanair preveu augmentar les seues operacions un 50% enguany a València, amb quatre noves rutes a partir d’octubre a Budapest, Edimburg, Eindhoven i Milà, i deu nous serveis que començaran a operar al març i es mantindran durant la temporada d’hivern .

L’aerolínia operarà, comptant les quatre noves rutes i els deu serveis nous, un total de 40 rutes des de l’aeroport de València, amb les preveu transportar 2,6 milions de passatgers anuals i ajudar a mantenir 1.950 llocs de treball en aquesta infraestructura, ha explicat en roda de premsa el director comercial de Ryanair, David O’Brien.

En concret, Ryanair volarà a partir d’octubre dues vegades per setmana a Budapest, tres a Edimburg i Eindhoven, i una vegada  al dia a Milà. A més, des de març viatjarà a Dublín, Glasgow, Cracòvia, Marràqueix, Marsella i Nàpols (dos cops per setmana); a Hamburg i Santander (tres vegades per setmana), a Sevilla (quatre vegades per setmana) i a Palma (una vegada al dia).

O’Brian ha destacat que la capacitat de creixement que té l’Aeroport de València, ja que en l’actualitat mou 6 milions de passatgers davant els 26 milions que transporta Dublín, i ha animat els seus gestors a ser “més independents” i desenvolupar més aquesta infraestructura.

Ha aplaudit l’anunci del Govern de reduir les taxes aeroportuàries i ha assegurat que això afavorirà noves rutes, més vols i més trànsit de passatgers, tot i que també ha advertit sobre l’increment dels preus dels hotels i de la competència de destinacions com Israel, Croàcia o el Mar Negre.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment