12605817wEFE. Catorze persones han resultat ferides amb contusions a les extremitats, i una d’elles ha hagut de ser traslladada a l’hospital amb una contusió a la cara, a conseqüència de la col·lisió entre un autobús de l’EMT i un cotxe a la ciutat de València.

Fonts del Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU) han informat que cap a les 13.10 hores d’ahir dijous va rebre un avís que alertava d’un accident de trànsit a la cruïlla del carrer de Pere Cabanes amb la d’Alcanyís.

El CICU ha mobilitzat dues unitats de suport vital bàsic, els equips han atès a nou dones d’entre 25 i 79 anys, quatre homes d’entre 54 i 66 anys i un menor de 10 anys.

Com a conseqüència de la col·lisió tots ells han resultat contusionats en braços, cames o mans, i excepte una dona de 60 anys, que ha sigut traslladada a l’hospital La Fe per una contusió a la cara, la resta han sigut atesos al lloc dels fets sense necessitat de ser traslladats.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment