12617243wLa Policia Local de Bétera ha informat hui de la recuperació de 400kg de taronges en què s’han vist implicades dos persones i s’han obert diligències per un presumpte delicte de furt.

Una operació local que coneixem el mateix dia que  coneguem que la Guàrdia Civil ha detingut a nou persones i investigat a altres deu per delictes relacionats amb la sostracció i venda il·lícita de taronges a la província de València en dues operacions diferents, segons un comunicat de l’institut armat.

Les operacions s’emmarquen en els serveis establerts de forma permanent per la Guàrdia Civil de València per evitar el robatori i comerç il·legal de productes del camp en explotacions agrícoles i en establiments de compra d’aquesta mercaderia.

En l’operació “Powell”, realitzada per l’Equip Roca de la Guàrdia Civil de Llíria, es aconseguit detenir a 7 persones i investigar a unes altres 10 -una dona i 16 homes d’edats compreses entre els 19 i 57 anys i de nacionalitats espanyola i marroquina- per la seua implicació en delictes d’apropiació indeguda, falsedat documental i receptació.

Esta investigació es va iniciar al desembre de 2016 arran d’una inspecció en un magatzem de compravenda de productes del camp a la comarca del Camp del Túria.
Després de les investigacions realitzades, es va procedir a la detenció del responsable d’aquest magatzem com a presumpte autor de la falsificació de 36 documents DATA i la receptació de 19.000 quilograms de taronges.

Així mateix van ser detingudes 6 persones i investigades altres 10 com a presumptes autores dels delictes d’apropiació indeguda de 86.978 quilograms de taronges i de falsificació de 180 documents DATA per emparar la procedència de la taronja.

En una altra actuació realitzada per l’Equip Roca de la Guàrdia Civil de Paiporta, s’ha detingut 2 homes de 28 i 40 anys i de nacionalitat espanyola per la seua implicació en un delicte de furt i un altre de falsedat documental. Els agents van sorprendre ‘in fraganti’ a aquestes persones mentre transportaven taronges sostreta en un vehicle.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment