Imatge videojoc fet per Terreta Games

Imatge del videojoc fet per Terreta Games

EFE. El grup de desenvolupadors de videojocs valencians Terreta Games llançarà l’1 de març el joc “OnFalles!”, Per a mòbils i plataforma web, en el qual el jugador es posarà en la pell d’una fallera que haurà de superar una sèrie d’obstacles per arribar al final de l’ofrena.

El videojoc, que es podrà descarregar de forma gratuïta, realitza a més un homenatge a València, i els diferents nivells que haurà de superar el jugador estan inspirats en les zones més conegudes de la ciutat, informa Terreta Games en un comunicat.

El jugador haurà d’aconseguir els objectes necessaris per avançar en esta aventura fallera, salvant diferents obstacles, i amb cada nivell superat obtindrà una puntuació amb la qual podrà comparar la seva habilitat davant de la dels seus amics.

El grup de desenvolupadors d’aquest videojoc, al qual es pot accedir de forma gratuïta a la PlayStore i en plataforma web, esperen aconseguir entre 100.000 i 300.000 descàrregues, entre els més d’un milió i mig de turistes que visiten la ciutat durant les festes falleres , declarades enguany Patrimoni de la Humanitat per la Unesco.

L’estudi va a llançar a més un concurs a través de les seves xarxes socials, en què el guanyador apareixerà com un personatge 3D dins del videojoc.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment