img_8385L’Ajuntament de Bétera ha organitzat un any més la festa de carnestoltes que es cleebrará aquest divendres, 24 de febrer, i a la qual estan convidats els veïns i veïnes de Bétera de totes les edats.

L’animada música de la xaranga Che que bó! acompanyarà la cercavila que eixirà a les 17:30 hores de l’Albereda i que recorrerà el casc històric del poble fins arribar a la Plaça del Castell on continuarà la música, el ball i la diversió.

Als peus del Castell es lliuraran els premis a les millors disfresses i també als millors antifaços (a menors de entre6 i 12 anys). La fi de festa anirà a càrrec del grup valencià Atzembla que s’encarregarà d’animar els assistents amb música en directe a partir de les 20:30 hores.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment