IMG_8008 RNo són tan famosos com els de Tenerife, Cadis, Brasil o Venècia però el carnaval de Bétera també és colorit i divertit sobretot per als més menuts que divendres van gaudir al màxim amb aquesta festa en la qual per una vesprada es poden convertir en el seu animal, personatge de dibuixos o superheroi favorit.

La festa va començar a les sis de la vesprada a l’Albereda des d’on tots els participants van començar la cercavila que en aquesta ocasió va estar animat per la música de la xaranga Che que bo! i per un grup de xanquers, malabaristes i equilibristes.

En arribar al castell hi va haver premi per la millor disfressa que en aquesta edició es va emportar una xiqueta vestida i maquillada com un paó reial. Després, als peus del Castell hi va haver concert amb la música en directe del grup valencià Atzembla.

IMG_7999 R IMG_8003 R IMG_8006 R IMG_8020 R

IMG_8024 R IMG_8025 R IMG_8031 R IMG_8038 R

IMG_8037 R IMG_8040 R IMG_8041 R IMG_8049 R

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment