metroMetrovalencia va rebre durant l’any passat un total de 2.093 reclamacions dels usuaris, 1.507 d’elles per escrit, 558 a través de la pàgina web i 28 formulades a través dels fulls oficials de la Generalitat Valenciana, ajuntaments, oficines de consum i associacions de veïns, entre d’altres, fet que suposa un descens del 10,5% respecte de 2015, segons informa Ferrocarrils de la Generalitat (FGV) en un comunicat.

La Línia 3 (Rafelbunyol-Aeroport) va concentrar la majoria de les reclamacions amb un total de 651, seguida de la Línia 1 (Bétera-Vilanova de Castelló), amb 603 i el 28,8%.

La gran part de les queixes són relatives al peatge (targeta sense contacte, màquines expenedores i validadores / validadores) amb 665 reclamacions; seguides del sistema tarifari (normes d’utilització i de taquillatge) amb 472 reclamacions, segons ha informat l’empresa.

A estes queixes li segueixen les referides a l’atenció al client de Metrovalencia (informació al viatgers, incloent la senyalètica i el tracte del personal), amb un 16,6% i 343 reclamacions; instal·lació i material mòbil (escales mecàniques, ascensors, neteja i accessibilitat) que van ascendir a 11,5% amb 238 queixes, i funcionament del servei (aglomeracions, retards i compliment d’horaris), amb el 10,1% del total i 209 reclamacions.

El temps mitjà d’espera per a la contestació de les reclamacions presentades pels usuaris a Metrovalencia està fixat en l’actualitat en al voltant de 18 dies i si el destinatari ho sol·licita se li envia la contestació per correu electrònic. L’any passat es va emprar aquest sistema per a un total de 1.236 reclamacions, un 59% del total, el que significa que hi va haver resposta per correu electrònic que per carta, ja que quasi sis de cada deu persones van optar per esta possibilitat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment