Foto: EFE

Foto: EFE

EP. La dona de 33 anys que hasigut detinguda acusada de matar el seu pare a Godella pel que sembla era esquizofrènica i la Policia Local havia hagut d’actuar en diverses ocasions prèvies per disputes familiars, segons han informat fonts municipals.

La filla va ser detinguda a la nit d’ahir dilluns acusada de matar el seu pare de 66 anys a ganivetades al domicili de la víctima a la localitat valenciana de Godella, segons han confirmat fonts de la Policia Nacional, que s’ha fet càrrec de la investigació.

Pel que sembla, la filla va matar el seu pare per causes que s’estan investigant sobre les 22.40 hores amb un ganivet. La dona ha estat detinguda per un delicte d’homicidi, segons les mateixes fonts.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment