llibret falles betera 2Les Falleres Majors de la localitat i els membres de la Junta Local Fallera van fer dissabte passat la presentació i l’entrega del Llibret de festes 2017. La Junta Local ha repartit així els 1000 exemplars de llibrets que a més del calendari faller de la localitat conté fotografíes dels Quadres d’Honor de les cinc comissions de Bétera i els esbossos dels monuments que es plantaran en poques setmanes.

També hi ha uns fulls amb el Saluda de les Falleres Majors i fotografíes d’estes amb els màxims representants de les comissions i els Saluda de l’Alcadessa, la Regidora de Festes i el President de la JLF.

El llibret de festes un any més ha comptat amb la col·laboració d’empreses com el nostre periòdic Betera.com que ha volgut introduir publicitat en el llibret amb l’objectiu de donar suport al col·lectiu faller del municipi.

Julia Garrido i Lluna Alejo varen recorrer un a un els comerços del municipi per a fer entrega del Llibret de la JLF i del calendari faller. Un matí molt intens on van repartir els Llibrets a un sector clau i que dona suport a les festes josefines. En aquest sentit la Junta Local Fallera convida als comerços i a l’Associació de Comerciants de Bétera a que participen activament de la festa.

En el repartiment i presentació del llibret es fa oficial el calendari faller que comença ja aquest cap de setmana.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment