Operació KiloLa Junta Local Fallera de Bétera organitza una edició més i ja van quatre la campanya de recollida d’aliments que porta per nom “Operación Kilo”. Tots aquells veïns i veïnes de Bétera que vullguen aportar el seu “Kilo” han de fer entrega dels aliments a qualsevol dels casals fallers de Bétera entre l’1 i el 13 de març.

Tots els “kilos” replegats s’entregaran a l’assosiació Cáritas del municipi per a que ella faça la distribució ja que és esta entitat la que més contacte té amb les famílies necessitades del poble.

Productes més demandats

Cáritas Bétera recomana fer entrega d’aliments de llarga vida útil així com conserves. Entre els productes amb més demanda ens indiquen que són “galetes, sucre, besugo, llet i també bolquers (talles 3-5anys)”.

 
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment