12647777wEFE. La regidora de Protecció Ciutadana a l’Ajuntament de València, Anaïs Menguzzato, ha anunciat hui que la Policia Local impedirà l’entrada a la ciutat de l’autobús de la plataforma ultracatòlica Hazte Oír retolat amb missatges contra la transsexualitat infantil, mentre que HazteOir.org insisteix que el bus, retingut a Madrid, circularà.

El consistori valencià ha mobilitzat un autobús de la Policia Local pintat amb el lema “Davant l’odi, denuncia”, que ja va ser utilitzat en l’última manifestació de l’orgull gai i que pretén servir de contrapunt al missatge de Hazte Oír.

Segons ha detallat Menguzzato davant els mitjans a la plaça de l’Ajuntament, la Policia Local té l’ordre de controlar l’accés de l’autobús de Hazte Oír a València, identificar-lo i demanar-li els permisos necessaris per a realitzar accions de publicitat, uns permisos que, ha explicat, no ha sol·licitat.

La regidora ha considerat que l’autobús de Hazte Oír atempta contra l’article 13 de l’ordenança local que regula la publicitat, i contra l’article 73 de la Llei del Menor. “Som una ciutat inclusiva i aquest autobús no és benvingut perquè pot incitar a l’odi”, ha assenyalat Menguzzato, que ha comparegut al costat dels regidors de Desenvolupament Econòmic i Turisme, Sandra Gómez, i de Comerç, Carlos Galiana.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment