instalaciones deportivas diputacionLa Diputació de València ha destinat 4.205.210 euros a la millora i conservació d’instal·lacions esportives en 35 municipis valencians, a través de l’àrea d’Igualtat, Joventut i Esports que dirigeix Isabel García. Aquestes actuacions, que es van iniciar a la fi de 2016 i s’acabaran d’executar en el present any, encara que moltes d’elles es troben ja en funcionament, han aplegat en el Camp de Túria a un total de cinc municipis amb una inversió global de 685.305 euros.

Dels més de 4 milions destinats per la Diputació de València a les comarques valencianes, 2.200.000 euros han servit per a “donar resposta al deute històric de la Generalitat amb alguns municipis i infraestructures esportives que es van projectar en el periode 2007-2012 però mai van arribar a executar-se, i que ara gràcies a la col·laboració del nou Consell i la Diputació hem desbloquejat perquè aqueixos diners no desaparega i aquests municipis vegen per fi millorades les seues instal·lacions esportives”, ha explicat el president, Jorge Rodríguez.

Prova d’açò són les diferents actuacions que el pla ha permès impulsar al Camp de Túria, i que tenen totes com a finalitat millorar via rehabilitacions, condicionaments o ampliacions d’ús instal·lacions esportives ja existents, com la reparació de la pista de tennis de L’Eliana, la rehabilitació de les infraestructures de La Pobla de Vallbona o l’adequació integral del pavelló Pla de l’Arc de Llíria que, amb un pressupost de 269.652 euros, és l’actuació de major envergadura de les de la comarca. A aquestes inversions s’ha sumat la instal·lació de gespa artificial en els camps de futbol de Marines i Olocau.

La diputada d’Esports, Isabel García, ha destacat “l’elaboració d’aquest pla en un temps rècord gràcies a la col·laboració dels municipis”, i ha fet un repàs de les obres en instal·lacions esportives en les quals s’ha implicat la Diputació, valorant la “dotació econòmica que alguns ajuntaments han aportat als projectes per a dur a terme aquestes obres de gran interès ciutadà”.

actuaciones

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment