12652927wEFE. La periodista Empar Marco ha sigut escollida directora general de la nova radiotelevisió valenciana en la reunió de la comissió parlamentària de l’Espai Audiovisual amb els vots a favor de PSPV, Compromís i Podem, l’abstenció de C’s i el vot en contra del PP.

Marcos ha exposat el seu projecte a les Corts com a persona proposada pel Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació per a la direcció general de la mateixa.

En la seua intervenció, ha proposat una ràdio amb dos canals -un musical- i una televisió que començaria amb una cadena i tindria un segon abans de dos anys, amb una plantilla -integrada per a serveis informatius de televisió, ràdio i web- d’unes 500 persones, la data d inici d’emissions no ha concretat.

“Si pot ser en set mesos ho farem en set mesos, però no necessàriament començarem amb la televisió. Jo parle sempre d’una plataforma multimèdia, podem començar primer amb la web o la ràdio temàtica”, ha subratllat.

Preguntada per les possibles contractacions i el respecte al punt 6 de l’ERO de l’antiga RTVV, Marco ha respost: “no és una cosa que em invente, cal complir la llei mentre estiga vigent, farem borses de treball amb perfils professionals de tota mena, els suficients per muntar la redacció multimèdia “.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment