ninot-betera-27Demà dissabte 4 de març les comissions falleres de Bétera estan citades a les 18.00 hores en la Glorieta amb els ninots candidats a l’indult els quals aniran en cercavila fins a la Plaça del Mercat on els membres de la Junta Local mediran un per un tots els ninots candidats per segurarse que es compleixen les mesures establertes en les bases del concurs.

Després, i com ja és tradicional, l’exposició quedarà inaugurada a la sala d’exposicions de l’Ajuntament Vell per on els veïns i veïnes del municipi podran passar fins al dia 11 a votar la seua figura preferida tant gran com infantil.

Les Falleres Majors de Bétera, Julia Garrido i Lluna Alejo, seran les encarregades de rebre els ninots indultats així com als màxims representants de cada comissió a les portes de l’Ajuntament Vell. Després hi haurà un brindis per desitjar a tots els fallers i veïns del municipi unes bones festes en què regni la germanor entre falles i el bon ambient.

El dissabte quedará oficialment inaugurada l’Exposició del Ninot 2017 la qual estarà oberta fins a l’11 de març en horari de 17:00 a 20:00 hores (de dilluns a divendres).

Els ninots candidats a l’indult estan sotmesos a dos votacions, una popular i l’altra del jurat qualificador. Els guanyadors es donaran a coneixer el 16 de març a l’entrega de premis. La Junta Local Fallera recorda que hi hauran unes bústies per a que tot aquell que visite els ninots deposite el vot amb els seus favorits per tal de que es lliuren de les flames el 19 de març.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment