ninot 17L’Exposició del Ninot de Bétera ja està inaugurada l’Ajuntament Vell a l’espera que els veïns i veïnes del municipi amb el seu DNI passen a veure i votar als ninots que vullguen que es lliuren del foc del 19 de març.

Les cinc comissions de Bétera es van concentrar dissabte a la Glorieta carregats amb els seus ninots per portar-los en cercavila fins a la Plaça del Mercat on enguany com a novetat la Junta Local havia muntat un escenari on un a un els represantes de cada falla van anar pujant per comprovar que les seues figures complien les mesures establertes per la normativa.

La sopresa va ser que el ninot gran la Falla Gran Via de l’Est proposat era més gran del que estableix la normativa. El ninot no va passar pels marcs de fusta davant del sofriment de les fallers i falleres de l’Est. Finalment el ninot va quedar desqualificat i la Fallera Major, Joana Picher, no va poder contenir les llàgrimes. Tots els fallers van voler fer costat als màxims representants de la comissió de l’Est davant el disgust de la vesprada.

Els altres 9 ninots, grans i infantils, van ser col·locats en la sala d’exposicions que va quedar inaugurada davant la presència de les Falleres Majors de Bétera, Julia Garrido i Lluna Alejo encarregades de tallar la cinta.

Després va arribar el torn de brindar tots per unes boniques falles en què regne la convivència, la festa i la tradició. L’alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, va convidar a tots a gaudir de la festa després d’un any de molta feina i esforç. El primer dels actes de les Falles de 2017 va acabar amb una discomòbil a les Coves de Mallorca.

ninot 1 ninot 2 ninot 3 ninot 4 ninot 5 ninot 6

ninot 7 ninot 8 ninot 10 ninot 9 ninot 11 ninot 12

ninot 13 ninot 14 ninot 15 ninot 16 ninot 18 ninot 19

ninot 20 ninot 21 ninot 22 ninot 23 ninot 24 ninot 25

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment