12662016w

Foto: EFE

L’atleta d’origen marroquí Fàtima Ayachi, pertanyent al Càrnies Serrano C.A., s’ha proclamat guanyadora de la Cursa 10K Fem – Dia de la Mujer ¡Deportista! en la seua tercera edició amb un temps de 35:44 minuts, en una prova que ha tingut una participació de rècord amb prop de 2.000 corredores.

El podi de la categoria absoluta l’han completat Noelia Juan Pastor, del C.E.A. Bétera, que ha arribat a meta en segon lloc en 36:52 minuts, seguida de Yoana García Pérez, companya de club de la primera classificada, que ha quedat en tercera posició quan el crono marcava 37:43.

La Cursa 10K Fem ha retut homenatge a Alejandra Soler, reconeguda defensora dels drets de les dones i pionera en l’atletisme valencià, qui va morir el passat dimecres 1 de març als 103 anys. Les seues marques constitueixen els primers registres en la història dels rècords femenins. Així mateix, en 2016 es va convertir en la primera dona a ser guardonada amb la Medalla al Mèrit de la Generalitat Valenciana, la màxima distinció d’aquesta institució. Per tot això, s’ha guardat un minut de silenci en el seu honor abans de donar el tret de sortida a les 9 hores.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment