pleno marzo beteraEl ple ordinari del mes de març celebrat ahir dilluns a Bétera va aprovar de manera provisional la remodelació de la Taxa urbanística per la qual s’actualitzen els preus de les taxes que el veí paga per actuacions urbanístiques, inspeccions tècniques i expedició de documents.

La regidora d’Urbanisme, Neus Sánchez, ha explicat que l’ordenança vigent des de 2006 s’ha quedat antiquada pel que és necessari actualitzar-la per la qual cosa els tècnics “han fet un estudi i han valorat els costos de cada servei de manera objectiva”. El resultat és que uns serveis han pujat i altres han baixat tot i que Sánchez va deixar clar que en cap moment “l’ajuntament treu cap benefici”.

El PP va votar en contra d’aquest punt perquè considera “desmesurada” la pujada del preu d’alguns serveis. El ple va aprovar també un reconeixement extrajudicial de crèdit, el primer de 2017, per valor de 133.600 euros.

D’altra banda es va aprovar també de manera inicial l’Ordenança amb la qual es dóna inici a la creació del Banc de Terres Agrícoles a la que es podran inscriure veïns amb terres abandonades i veïns i associacions que vullguen treballar-les. D’esta manera es pretén donar un impuls a l’agricultura així com un canvi al paisatge.

Amb motiu de la celebració del Dia de la Dona el 8 de març es va llegir una declaració institucional recolzada per tots els grups polítics.

? A continuació podeu veure un vídeo resum del ple ordinari del mes de març ?

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment