cami rural beteraL’Ajuntament de Bétera està senyalitzant els camins rurals amb plaques identificatives que recuperen els noms dels barrancs propers com el d’Olocau, Porta-Coeli, Nàquera…), dels pobles (Llíria, La Pobla, Benaguasil, les Alcubles…) i d’altres indrets geogràfics o construccions (la Torre, la Sima, Pla dels Aljubs). També es posen en valor vials històrics com és el cas de la Canyada Reial Aragonesa.

Un total de 38 indicadors –al principi i al final de cada camí– informaran del vial per on se circula així com de la longitud del mateix. “Era una reivindicació dels llauradors de Bétera. Els cartells serviran perquè la gent puga arribar als horts i les partides rurals amb més rapidesa i coneixement, facilitant el treball als collidors, per exemple, i també les tasques de vigilància de la Policia Local i Guàrdia Civil”, explicà la regidora d’Agricultura Cristina Ballesteros (PSPV-PSOE).

També s’han instal·lat diferents panells informatius amb un plànol del terme municipal amb els camins marcats. D’esta manera ciclistes i visitants de fora de Bétera coneixeran la bellesa de l’entorn rural que envolta el municipi del Camp de Túria. Els cartells han rebut una subvenció de la Generalitat per la retolació en valencià de 847 euros.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment