Foto: vídeo Canal Youtube Paco Sanz

Foto: vídeo Canal Youtube Paco Sanz

EP. Agents de la Policia Nacional han detingut a la localitat de la Pobla de Vallbona a Paco Sanz, un valencià de 46 anys afectat per la síndrome de Cowden i que demanava diners per tractar-se de la seua malaltia, que assegura que li provocava 2.000 tumors.

Segons han informat fonts policials a Europa Press, a més de a Paco Sanz, la policia ha detingut els seus pares. Els agents li atribueixen els delictes de blanqueig de capitals, estafa i apropiació indeguda. Les investigacions es van iniciar a la Comissaria de Pont de Vallecas, segons les mateixes fonts.

A les xarxes socials, Paco Sanz sol·licitava ajuda per rebre tractament perquè assegurava portar anys patint la síndrome de Cowden. “Aquesta malaltia m’ha generat prop de dos mil tumors. No obstant això, intente fer el meu dia a dia el més normal possible. He esgotat els meus recursos i els de la meva família per pagar el tractament. Les autoritats em ignoren”, proclama en el seu compte de Facebook.

Així mateix, assegurava estar fent “tot el possible per salvar la meua vida i l’única opció experimental està als EUA. Gràcies a persones com tu, podré seguir amb el tractament, potser curar-me o fins i tot pot ser que es trobi una cura que pugui ajudar a altres”, afegeix.

I demanava ajuda a través de missatges a un número de telèfon i de www.ayudapcasosanz.com. Així mateix, l’Associació Paco Sanz per a la Recerca de la Síndrome de Cowden Espanya oferia als col·legis, col·lectius d’empreses, hospitals o grups xerrades sobre superació “i mai donar-te per vençut davant els problemes de la vida”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment