EFE. La Guàrdia Civil ha tingut a quatre individus que s’havien atrinxerat en un habitatge del Port de Sagunt després de cometre un atracament i robar un cotxe a Villar del Arzobispo, segons han informat a EFE fonts de la Delegació del Govern.

Segons les primeres investigacions, els ara detinguts havien atracat una farmàcia i van robar un cotxe a Villar del Arzobispo amb el que van emprendre la fugida. Es va iniciar una persecució per part d’unitats de la Guàrdia Civil, un dispositiu al qual es va sumar primer la Policia Nacional i després la Policia Local quan van entrar al terme de Sagunt.

Durant la persecució, els delinqüents van xocar amb un camió al carrer Pius XII de Sagunt, però van aconseguir continuar amb la seva fugida cap a la zona del Port.

A continuació, els quatre individus es van atrinxerar a una vivenda, pel que sembla de propietat d’un d’ells al carrer Churruca, al barri conegut com “El Congo”, al Port de Sagunt.
Els agents van envoltar la vivenda i finalment van aconseguir la detenció dels quatre individus, segons les fonts de la Delegació del Govern.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment