Les inversions realitzades per l’Ajuntament de Bétera a les urbanitzacions van tornar a enfrontar el passat dilluns durant el ple ordinari del mes de març al portaveu de Mas Camarena-CUBE i a l’alcaldessa de Bétera.

Salvador Beltrán va aprofitar el torn de precs i preguntes per fer una reflexió sobre l’invertit en les urbanitzacions i va parlar d’un 5,4% d’inversions en les urbanizacione front a més d’un 94% en el casc urbà, xifres que ha qualificat de “objectives i indiscutibles”.

Cristina Alemany va posar com a exemple les inversions realitzades a les instal·lacions esportives en què, tal com va assegurar, el 20% dels usuaris són veïns de les urbanitzacions. L’alcaldessa de Bétera va insistir que per a ella “no hi ha ací o allí, ja que per a mi tot és aquí”.

A continuació podeu veure un resum del debat sobre aquest punt ⬇ 
&nbsp

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment