crida-betera-31Les Falleres Majors de Bétera, Julia Garrido i Lluna Alejo, donaran la benvinguda demà dissabte a l’inici oficial de la festa somniada per tots els amants de la falles, però abans, i a les 18.00 hores i a la porta de l’Ajuntament rebran als màxims representants de les cinc comissions falleres del poble per a que signen al Llibre d’Honor del municipi.

Serà a les 20.00 hores quan les comissions falleres es reuniran a l’emblemàtic edifici de Casa Nebot per fer Crida al món faller. Primerament les Falleres Majors de les comissions faran els seus discursos i acte seguit, l’Alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, farà entrega de les Claus del poble a les Falleres Majors de Bétera les quals tancaran l’acte i la jornada convidant a tots a participar de la festa i de totes les activitats que s’organitzen durant estos dies.

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment