sede-betera-31Demà dissabte comencen oficialment les Falles de 2017 amb el tradicional acte de la Cridà de les Falleres Majors des de Casa Nebot. Per això hem volgut entrevistar una de les persones que juntament amb el seu equip fa que les falles de Bétera funcionen cada any millor, més organitzades i espectaculars Este és l’objectiu que persegueix el President de JLF, Jose Maria Asensi.

Betera.com: Tot preparat per a les Festes de 2017?
Jose Maria Asensi: Sí, ja estan tots els actes preparats per a que pogam gaudir d’estes falles al màxim, és un treball no sols dels últims mesos, sinò que es el fruit del treball de tot l’ejercici, desde el mes d’abril estem treballant tots els delegats de JLF per a que les Falles 2017 siguen el millor possible.

B: Hi ha enguany algun canvi important en els actes? 
JM: Sí, enguany hi ha diversos canvis respecte als horaris d’alguns actes, sobretot els actes previs a la setmana fallera, com l’hora de la Crida, que enguany serà a les 20:00h, un horari on la podran disfrutar mes veïns i sobretot els fallers més menuts del poble.

També hi ha un canvi d’horari en la Cantà, que pasa a ser a les 19:00h per a que hi haja mes asistencia a totes les cantaes. També un canvi respecte l’any passat es que la cabalcada torna a ser el dia 17 de març, a més, per a tratar de millorar-la hem pensat en modificar el recorregut i acabar en l’Albereda amb una exibició de les xarangues de les comissions falleres.

B: Continuem sense canvis en la ubicació de l’ofrena tot i que tots els anys es parla d’això?
JM: Si, la ubicació continua sent en l’Avinguda Constitució.

B: Com són les nostres màximes representants de les Falles 2017?
JM: Lluna és una xiqueta que, tot i que al principi es un poc parada i amb un poc de vergonya, després és molt alegre i sempre ha sabut demostrar el seu ben estar, no és sol ficar nerviosa en cap acte. Per la seua banda, Julia es una persona molt dolça, divertida i també un poc vergonyosa. Es nota que li agraden molt els xiquets per la connexió que té amb Lluna. A les dos els agrada disfrutar de tots i cadascú dels actes, ja siguen ací en Bétera com allà on ens conviden fora de Bétera.

B: Qué te dona més mal de cap de les falles d’enguany?
JM: El que mes mal de cap hem dona es l’oratge, ja que es un element que no podem controlar i que ens afecta en les organitzacions dels actes. Esperem que estes Falles lluïsca el sol durant tots el dies i pogam disfrutar de tots els actes tal i com estan organitzats.

B: Parlem de tot l’equip de Junta Local Fallera, cóm es treballa?, qui forma l’equip?
JM: La Junta Local Fallera està formada per tres persones de cada comissió a més del president. Nosaltres ens reunim cada setmana o cada dos setmanes durant tot l’any, depenent de les activitats que hi haja pròximes i allí debatim totes les qüestions que sorgeixen i preparem tots els actes de l’exercici faller. Des de la Junta Local Fallera treballem per a fer el que creguem que és el millor per a tots i cadascú dels fallers del poble.

B: Qué desitges per a estes falles?
JM: Com he dit abans desitge que l’oratge ens acompanye durant tots els actes i a més que tots els fallers disfruten d’estos dies que estem esperant deurant molt de temps. També espere que les modificacions que hi ha este any els agraden a tots els fallers, ja que ho fem per a intentar fer la festa de les Falles el més gran possible.

B: Vols enviar un missatge perquè els veïns i fallers gaudisquen junts de les falles?
JM: Des d’ací convide a tots els veïns a que gaudisquen de la festa de les Falles, que acudisquen a vore els magnifics monuments que es plantaran als carrers del nostre poble i que disfruten dels actes que hem preparant durant mesos, tant des de la Junta Local Fallera com en les 5 comissions falleres.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment