12678562wEFE. El titular del Jutjat d’Instrucció número 5 de Llíria ha ordenat el presó sense fiança per a Paco Sanz, l’home detingut ahir que recaptava diners per tractar-se d’una malaltia i que assegurava tenir prop de 2.000 tumors.

El empresonat, investigat per estafa i blanqueig, queda a disposició del jutjat de Madrid que instrueix la causa, segons informa el Tribunal Superior de Justícia valencià.

El jutge aprecia indicis que no destinava els fons a tractaments mèdics sinó a fins “manifestament diferents”.

En la seua compareixença d’ahir a la vesprada davant el jutge de Llíria, el detingut per estafa i blanqueig s’ha acollit al seu dret a no declarar i ara queda a disposició del Jutjat d’Instrucció número 53 de Madrid, que investiga els fets, mentre que la causa s’ha declarat secreta.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment