17309606_1601924583155446_286221998392843172_nEFE. L’escenari meteorològic més probable d’esta setmana en què s’inicien les Falles es dibuixa amb pluges i vent que aniran remetent poc a poc per consolidar un temps més tranquil a partir de dimecres i donar pas a un cap de setmana assolellat, amb màximes que podrien superar els 20 graus.

Segons l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), la setmana passada extremadament càlida ha donat pas a un episodi de precipitacions que ha deixat un descens acumulat de les temperatures de 17 graus, en passar dels 28 graus de dijous passat als 11 d’este migdia.

La previsió per demà a València apunta cel amb molts núvols a primera hora però amb precipitacions que aniran disminuint de nord a sud de la província al llarg del dia.
En conseqüència, des a partir de la propera matinada cessaran les pluges a la ciutat i a partir de migdia s’obrirà algun clar que afavorirà una pujada de les temperatures fins acostar-se als 18 graus.

Encara que persistirà el vent del nord-est, no serà tan fort com el que s’espera  esta vesprada, especialment entre les 14.00 i les 20.00 hores. Per demà s’espera poder desactivar els avisos meteorològics al nord de la província de València.

Segons Aemet, el temps tranquil s’anirà consolidant a partir de dimecres, amb una disminució significativa de la intensitat del vent i ja sense presència de pluja. I així continuarà la resta de la setmana, amb temperatures que, sense ser tan càlides, superaran els 20 graus al migdia de dissabte i de diumenge.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment