crida 24Casa Nebot va ser l’escenari un any més les cinc comissions van celebrar l’acte de la Crida a les Falles de 2017. Aquest acte sempre és una festa i enguany també ho ha sigut gràcies a la música de les xarangues, la implicació dels fallers i el bon ambient d’un acte que dóna per començades les Falles de 2017 al poble de Bétera.

Una a una les falleres majors de cada falla van ser entrant al pati on els esperaven centenars de fallers vestits amb els colors de les seues falles, pompons, barrets i un sense fi de complements identificatius. El balcó es va omplir amb les màximes representes falleres i els seus presidents, la corporació municipal i les Falleres Majors de Bétera, Lluna Alejo i Júlia Garrido. Després de la recepció van començar els discursos en què totes van cridar a gaudir d’unes festes falleres que aquest any són Patrimoni Immaterial de la Humanitat.

L’alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, va ressaltar que “aquesta declaració és el resultat d’anys de treball, hores d’implicació i sobretot el reconeixement del treball en equip de milers de persones que amb un objectiu comú hem aconseguit el reconeixement mundial d’esta festa exclusivament valenciana”.

Lluna Alejo es va dirigir als fallerets i xiquets i xiquetes de Bétera “comença hui el compte enrere i és el nostre treball fer saber a to el món que la millor festivitat que mai s’ha creat està a punt d’esclatar”. Per la seua banda Júlia Garrido va destacar en el seu discurs que les falles “són més que un sentiment, són la nostra forma de vida” i amb les claus del municipi va dir obrir “les portes del municipi perquè les falles embriaguen de llum, color i soroll cada racó del nostre poble i junts gaudim d’aquesta festa amb harmonia i germanor”.

L’acte va acabar amb l’himne de la Comunitat Valenciana i uns breus focs artificials a proclamar Bétera que ja estem en falles.

Crida 1 crida 2 crida 3 crida 4 crida 5 crida 6

crida 7 crida 8 crida 9 crida 10 crida 11 crida 12

crida 13 crida 14 crida 15 crida 16 crida 17 crida 18

crida 19 crida 28 crida 27 crida 19 crida 20 crida 21

crida 22 crida 23 crida 24 crida 25  crida 29 crida 30

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment