falla ajuntamentL’Ajuntament de València ha suspès la mascletà d’aquest migdia per motius de seguretat, a causa de l’alerta per meteorologia adversa, mentre que ha recomanat a les comissions falleres que no avancen la plantà dels monuments i esperen a la nit del 15 de març per fer-ho.

El temporal de llevant no ha deixat fins al moments incidències rellevants, segons el Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat però hui dilluns València està en risc important per pluja, per vent amb ratxes de fins a 90 quilòmetres per hora i per onades de fins a 5 metres.

A més, l’Ajuntament de València i la Junta Central Fallera han realitzat una sèrie de recomanacions generals a les comissions falleres de la ciutat per evitar incidents davant el temporal de pluges i vent que predominarà esta setmana fallera.

Recomanacions de l’Ajuntament de València davant el risc de temporal de pluges i vent:

1- Es recomana no avançar la tradicional Plantà de monuments fallers i reservar-la en la mesura dels possibles a la nit del 15 de març.
2- Caldrà fixar un perímetre de seguretat suficient al voltant de les falles per tal d’evitar que l’estructura puga causar cap dany material o personal en cas de caiguda.
3- Si les comissions falleres hagueren de cancel·lar qualsevol activitat en la via pública, es recorda la conveniència de fer-ho amb suficient antelació.
4- Es recomana que les comissions demanen si cal una revisió de la fixació de les seues carpes a les empreses contractades en el muntatge, així com la prevenció en el desmuntatge de ‘haimes’.
5- Es recorda parar especial atenció a la seguretat de les parades ambulants que estos dies hi ha disseminades per la ciutat així com, en general, a tots aquells elements de les terrasses de bars susceptibles de patir els efectes del vent.
6- Cal recordar els telèfons 092 i també el 112 com les vies per a canalitzar qualsevol avís d’incident que es vulga fer per part de la ciutadania.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment