dipu recepcionLa Diputació de València ha decidit posposar al dimecres 15 de març la recepció del president a les comissions falleres prevista per a aquest dimarts a causa de les previsions meteorològiques adverses. L’acte, al que estan convidades les 1.500 falleres majors de la capital i les comarques valencianes, servirà per a celebrar la declaració de les Falles com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat.

Les comissions falleres rebran un estendard commemoratiu i una ajuda de 250 euros per a organitzar actes de celebració del reconeixement de la UNESCO. Aquests estendards, que han de lluir en els seus monuments, podran arreplegar-se a partir de les 9.30 h. del dimecres, durant tot el matí. A partir de les 11.00. el president de la Diputació, Jorge Rodríguez, i les Falleres Majors de València, Raquel Alario i Clara Parejo, lliuraran els estendards a les Juntes Falleres Locals.
La recepció fallera de la Diputació de València comptarà amb l’actuació del grup valencià Swaters en la plaça Manises, on hi haurà un catering per a tots els assistents a la gran cita fallera provincial, que en aquesta ocasió té com a reclam la celebració de l’esperada declaració de la UNESCO.
Els fallers i falleres que assistisquen a l’acte podran visitar els diferents espais de la Diputació de València, des dels patis de la Scala i la Batlia fins al Saló de Reines, el Saló de Plens o les escales imperials, accedint a l’interior dels edificis per la tercera de les portes de les quals disposa la seu de la Diputació en la plaça de Manises.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment