Després d’una nit llarga Bétera s’ha fet de dia amb tots els seus monuments fallers al carrer i a esta hora el jurat visita, observa, estudia i valora les 10 falles grans i infantils que podem gaudir a Bétera gràcies a l’esforç de tot un any que han realitzat els fallers i falleres.

Ahir a la nit vam poder veure treballant dur als fallers de la Falla Gran Via del Sud que opten un any més a emportar-se el primer premi amb un monument dedicat a Hawaii.

D’altra banda l’artista faller de la Falla Gran Via de l’Est s’esforçava per arreglar els desperfectes que a pluja ha causat en el monument gran d’aquesta comissió i que ha causat la tristesa i preocupació dels seus fallers.

Tonet, president de l’Est, explicava a Betera.com que la pluja els ha jugat aquest any una mala passada “pel fet que el nostre artista planta moltes falles a València va haver de portar la nostra falla dilluns i la pluja l’ha fet malbé  però estem donant-ho tot aquesta nit perquè demà lluisca i com si res hagués passat i pogam optar a portar-nos el primer premi”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment