Les Falles de 2017 van començar ahir a la vesprada de manera oficial a Bétera amb “la Cantà”, un acte que fins ara s’havia celebrat a la mitjanit i que la Junta Local Fallera va decidir avançar a les 19:00 hores perquè poguera acudir més gent a gaudir-lo. I així va ser.

La ronda va començar a les portes de l’Ajuntament de Bétera on els músics de la Colla Xe que burrà! i els cantaors de cant d’estil de poble van cantar a les Falleres Majors de Bétera, Julia i Lluna, així com al President de la Junta Local, Jose Maria Asensi, a la regidora de Festes, Raquel Puig, per acabar amb l’alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, de qui van destacar la seua passió per defensar la llengua i les tradicions valencianes.

Després va començar la roda per les diferents comissions falleres que va durar més de dos hores i en les dels màxims representants de cada comissió van escoltar les cançons personalitzades que “el versaor” havia perparado per a ells.

Molts i moltes dels protagonistes es van emocionar al escoltar les seues cançons. L’acte discorria alhora que els artistes fallers i els artistes s’afanyaven per plantar les falles perquè este matí estiga tot preparat i el jurat puga decidir els premis.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment