Vicent-Sorli1112OPINIÓ
Vicent Sorlí, militant socialista

El primer a entrar en escena, com no, ha estat ell, José Luis, “ella reuneix totes les condicions…”, es referia, estava clar, a la companya que ho s’anunciarà el proper dia 26 de març, sense saber oficialment qual serà aquest anunci.

A ell li seguiran altres “exs”: expresidents, ex diputats, ex senadors … La majoria d’ells nostàlgics empedreïts de la pana i els Ducados i després entressin en acció els excelsos barons, alguns d’ells, els més atrevits, jugant amb missatges apocalíptics d’èpoques passades: “que vénen els rojos”.

I totes aquestes posades en escena seran corroborades per alcaldes i regidors addictes al seu càrrec i fervents deixebles del company Abel Caballero, que sovint tendeix a analitzar les diferents situacions del partit, amb la mateixa perspectiva que cada dia observa els seus ries. Estimat Abel, ries només hi ha al nord-oest, aquest país és molt més extens i divers, i el sud també existeix i l’est i el nord-est on les ries esdevenen precioses cales, sense oblidar-nos de les illes volcàniques, de les acariciades per la tramuntana i de les terres esgarrapades pel sol d’Àfrica.

Però malgrat tant cambalache, amenitzat aquest, no ho oblidem, per les empreses mediàtiques, tan complaents amb aquell fatídic 1 d’octubre de 2016, al final seran els militants els que van a triar, per això esperem i desitgem que el president company Javier, com a home de poques paraules i seriós en accions, faci tot el possible perquè el procés de Primàries es dugui a terme amb total claredat i sense deixar lloc als dubtes.

En aquest procés, un dels mes transcendentals per al futur del PSOE i de la socialdemocràcia, tots els vots té el mateix valor i tots els candidats / a ?, cada un / a? amb els seus respectius projectes polítics, reuneixen totes les condicions per ser secretaris / a generals. L’únic que cal fer és votar amb llibertat.
El meu vot, president José Luis Rodríguez Zapatero, val igual que el teu.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

0 Comments

  1. Hola Vicente estoy de acuerdo contigo que el proceso ha de ser claro y sin trampas.Dudo que no lo intenten porque de Susana no me fio que quiera ganar con malas artes(no seria la primera vez).No se dan cuenta que la militancia y los votantes la gran mayoria estan con Pedro , claro mas que nada sale por internet en paginas afines porque en las televisiones poco sale.Para mi tambien el que mas representa los ideales del partido y mas preparado esta a mi parecer es el Pedro y si Susana gana perdera muchos votos y militantes que ella parece no darle importancia.Patxi no me parece mal hombre pero creo que se dejaria dominar mas al final por “los de siempre”.Personalmente mi voto si gana ella lo pierde el partido no pienso apoyar su forma de hacer las cosas ni el gobierno regalado al PP con esa abstencion impuesta en bloque.Mi voto como el de todos vale mucho y no lo voy a regalar ,votarla a ella casi seria como votar al PP puesto que acabaria absteniendose de nuevo ya que sacaria muchos menos votos y con que cara mirarian algunos ( a ver si tenian cara de aparecer los barones en ese momento)al ver que ella deja al partido mas por los suelos ,tanto que decian de el el gran perdedor!..Yo solo espero que gane el mejor (Pedro)y que lleve al partido al buen camino y a recuperar tantos votos perdidos por la izquierda.Saludos

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment