IMG_0481Ahir Bétera va viure una de les vesprades falleres més emocionants de totes les festes de Sant Josep. I és que el lliurament dels premis als millors monuments i ninots són molt importants per a les comissions treballen de valent durant tot l’any per poder plantar als carrers de Bétera.

A les cinc en punt centenars de fallers i falleres es van reunir a les portes del Palauet on les Falleres Majors de Bétera, Lluna Alejo i Júlia Garrido, acompanyades per bona part de la corporació municipal estaven ja preparades per a lliurar els premis de 2017.

La gran triomfadora de la vesprada va ser la Falla Gran Via del Sud que un any més torna a fer doblet i s’emporta el premi a la millor falla gran i infantil, a més del premi enginy i gràcia gran, ninot indultat gran i ninot indultat infantil.

Els fallers i falleres del Sud confiaven a haver plantat bons monuments però no es podien creure que es portaven tots els premis d’enguany. La falla gran titulada “Aloha Tahití” dels artistes Miguel Ángel Royo i José María Baixauli ha impressionat el jurat pel seu colorit, composició i crítica de la mateixa manera que ho ha fet el monument infantil amb el lema “A la lluna de València”.

IMG_0561

1r Premi falla gran Bétera 2017


IMG_0557

2n Premi Falla Infantil Bétera 2017

Durant el lliurament de premis vam veure també moltes llàgrimes. Llàgrimes d’alegria com les de José María Ros, el president de la falla Carraixet, que veia com els més menuts es portaven al seu casal el segon premi per la seua falla infantil. I moltes llàgrimes de tristesa també, com les de les Falleres Majors de la Gran Via de l’Est que es portaven un decebedor quart premi al seu monument infantil i un segon a la falla gran feta malbé per la pluja de principis de setmana.

IMG_0472 IMG_0457 IMG_0512
Premis monuments fallers 2017
Monuments infantils:
1r Falla Gran Via del Sud
2n Falla el Carraixet
3r Falla la Barraca (Premi Enginy i Gràcia)
4t Falla Gran Via de l’Est
5è Falla l’Albereda
Monuments grans: 
1r Falla Gran Via del Sud (Premi Enginy i Gràcia)
2n Falla Gran Via de l’Est
3r Falla Carraixet
4t Falla la Barraca
5è Falla l’Albereda
 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment