crema 2Amb el foc de la Nit de la Cremà acaben les falles de 2017 a Bétera i com solen dir els fallers, comencen les 2018. El foc va cremar ahir a la nit els 10 monuments de Bétera de manera escalonada davant la presència de les Falleres Majors de cadascuna de les comissions i les Falleres Majors de Bétera.

Totes elles van veure al costat dels seus presidents i entre llàgrimes com acabaven unes festes memorables en què ha hagut de tot a Bétera: festa, música, tradició, devoció, pólvora i art.

Acaben així les primeres Falles amb el recentment estrena títol de Patrimoni de la Humanitat amb orgull i proclamant als quatre vents les seues virtuts artístiques i festives que han atret enguany a un milió de visitants a la ciutat de València.

Les autoritats autonòmiques i municipals asseguren que aquest any, a falta de concretar, s’han batut uns registres històrics d’afluència gràcies, entre altres factors, al bon temps -excepte l’efímer temporal del passat dilluns-, el reclam internacional de la Unesco i el fet que en comunitats tan fidels a aquesta cita, com Madrid, fos festiu tant divendres passat com aquest dilluns.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment