CARTEL CAMPUS PASCUA 2017L’Escola de Bàsquet Bétera (CB Bétera) ha obert el període d’inscripció per poder apuntar als xiquets i xiquetes al Campus de Pasqua 2017 que tindrà lloc els dies 18, 19, 20 i 21 d’abril al Poliesportiu de Bétera.

Este esdeveniment esportiu es celebra per cinquè any consecutiu i és una aposta per la informació contínua i la diversió dels menuts nascuts entre 2011 i 2001.

Durant estos quatre dies els alumnes realitzaran de  dos a tres sessions diàries de bàsquet dedicades al perfeccionament i tecnificació. Però no només hi haurà bàsquet, també s’estan preparant tallers i activitats per a totes les edats.

L’horari serà de 9 a 14 hores encara que cap la possibilitat que els xiquets puguen entrar a les 8.30 i eixir a les 14.30 hores previ avís al club. El preu és de 48 euros i les inscripcions es poden realitzar fins al 10 d’abril a través del correu cbbeteraescuela@hotmail.com.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment