WhatsappLa Generalitat ha aprofitat el cap de setmana de la Cremà i la Romeria de les Canyes per realitzar el seu primer enviament de missatges amb notícies i informació útil per a la ciutadania. Les persones subscrites al servei de WhatsApp de la Generalitat han pogut conèixer de primera mà els actes que s’han dut a terme en diferents punts de la geografia valenciana i, d’ara en endavant, també rebran alertes sobre tot allò que puga afectar la seua vida diària.

D’esta manera, la Generalitat amplia el nombre de vies per les quals pretén apropar les institucions a la ciutadania. Les persones que vullguen subscriure a este canal podran fer-ho de manera gratuïta i rebran a l’instant -i sense cost per a la Generalitat- les principals notícies sobre qüestions que succeeixin a la Comunitat Valenciana en l’àmbit d’actuació de l’Administració autonòmica.

Per donar-se d’alta en este servei n’hi ha prou amb enviar un WhatsApp al número de telèfon 629.462.912 indicant el nom i cognoms de la persona que escriu i incloure este nombre en l’agenda de contactes. Serà possible desactivar el servei en qualsevol moment fent arribar un únic missatge amb la paraula ‘BAIXA’ per la mateixa aplicació. El tractament d’esta informació es farà d’acord amb la Llei de Protecció de Dades.

Informació immediata i de primera mà

Durant les inundacions de fa uns mesos o l’onada de fred que va afectar a tota la Comunitat Valenciana, les xarxes socials i serveis de missatgeria de la Generalitat es van convertir en canals d’informació fonamentals i útils per a la població. Amb esta iniciativa, la Generalitat s’ha proposat incrementar el seu efecte i audiència.

Les alertes arribaran, excepte en casos excepcionals, un parell de vegades al dia per no saturar als usuaris. La Generalitat no contestarà ni rebrà informació per esta via, ja que la interacció amb els usuaris continuarà realitzant-se a través de les vies ja existents amb anterioritat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment