CARTEL_CIRCUITO_VIAL_2017El proper diumenge 26 de març a partir de les 12 i en l’Albereda de Bétera els xiquets, xiquetes i joves de Bétera podran participar en un circuit vial i circular amb bicicleta, d’esta manera aprendran les normes de seguretat viària mentre es diverteixen.

Des de la Regidoria de Cultura, la Regidoria de Mobilitat i Trànsit, la Policia Local de Bétera en col·laboració amb el Ministeri de l’Interior i la DGT, s’invita a tots els xiquets xiquetes i jóvens del municipi a participar en este event de manera gratuïta.

Este circuit cedit per la DGT, permetrà als participants posar en pràctica les seues habilitats damunt la bicicleta; alhora que, a través del joc coneixeran, distingiran i aprendran a respectar els distints senyals que es vagen trobant al circular pel recorregut.

L’activitat està recomanada des dels 3 fins als 15 anys i per a poder participar serà necessari que els xiquets i joves porten la seua bicicleta o tricicle.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment