Holi Run (15)La cursa de colors més exitosa d’Europa torna a un dels seus escenaris clàssics: València, que viurà la seua cinquena Holi Run. L’organització espera superar la xifra de participants de l’edició anterior, on 8.000 Holi runners van ser ruixats amb tones de pols de color Holi del cap als peus. Aquest any serà Glitter Edition, incloent una zona de purpurina que afegeix més vistositat al colorit dels participants.

La cita serà el diumenge 2 d’abril, que veurà el pas d’aquest divertit esdeveniment lúdic-esportiu pels carrers de la capital del Túria. L’eixida serà a les 10 del matí des d’una nova ubicació Carrer Les Barraques del Figuero, que serà també punt d’arribada després de recórrer els 5 quilòmetres.

Holi Run arribarà a València després de visitar Múrcia, Màlaga i Almeria al febrer i març. Els Holi runners tindran l’oportunitat de gaudir d’un recorregut de 5 quilòmetres, durant els quals se’ls llançarà pols de colors des de les cinc estacions Holi Blitz, assenyalades per arcs d’un color divers en cadascuna d’elles. L’arribada al recinte final estarà acompanyada pels arcs Glitter, des d’on es llançarà pols de colors Glitter, amb purpurina, als participants.

Holi Run és un esdeveniment apte per a tots: famílies, grups d’amics o fins i tot venir acompanyats de mascotes. La prova es pot realitzar corrent o caminant, segons la preparació de cada un. No és una cursa competitiva i el principal objectiu és la diversió dels participants.

Les pólvores de colors emprats en els esdeveniments de Holi Run Espanya estan elaborats amb farina de blat de moro i colorants naturals. No són tòxics ni produeixen reaccions al·lèrgiques i estan aprovats per al seu ús per la Unió Europea.

Els corredors poden acudir disfressats per donar més color encara a la jornada. En el lliurament de dorsals i també el mateix dia de la cursa estarà disponible el marxandatge de l’esdeveniment, perquè tots els participants puguin comptar amb un toc Holi.

Les inscripcions a la cursa es poden fer a través del web de Holi Run, www.holirun.es.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment