aso-betera1L’Associació de Comerciants de Bétera porta endavant diverses tasques per afavorir el comerç de la nostra localitat i mes encara procurar per el be dels seus associats i crear unitat entre els diversos establiments. Dins d’aquest treball, l’entitat també vetlla per la transparència i les bones pràctiques comercials i empresarials i denuncia les activitats no licites, la competencia deslleial i el frau fiscal.

En aquest sentit, des de l’ACB s’està treballant en paral·lel creant una plataforma amb altres organismes i associacions de comerç que servirà com a observatori de les esmentades bones pràctiques.

Aquesta innovadora i pionera iniciativa es porta a terme des de la comarca del Camp de Túria amb acords amb diversos organismes polítics, fiscals, d’hisenda i policials amb la finalitat de fer-se extensible a la resta de la península.

Així, desde la ACB es propicia la competència lícita, en detriment de la deslleial, l’intrusisme i el frau fiscal. D’aquesta manera l’associació “convida a tots els comerciants per a que sempre que es detecte alguna actuació contraria i perjudicial al bon ús comercial ens siga notificada a la ACB i aquesta serà tractada de forma anònima i serà estudiada i denunciada”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment