llibret-betera-6

Foto: Portada guanyadora Festes d’Agost 2016

Els artistes, dissenyadors i veïns creatius de Bétera tenen ara l’oportunitat de guanyar un premi de 400 euros participant al concurs que l’Ajuntament de Bétera i les Obreres i Majorals de 2017 han convocat per escollir el cartell que anunciarà la Festes d’Agost.

Com en anys anteriors la Regidoria de Festes convoca aquest concurs per tal de potenciar la creació artística i a la vegada il·lustrar la portada del llibret de festes de 2016.

Enguany es tornaran a repartir dos premis. El primer serà de 400 euros per al millor cartell triat pel jurat i que serà el que es convertisca en portada del llibret. El segon, de 100 euros, serà per al més votat pel públic i s’utilitzarà per anunciar les festes des de l’Ajuntament de Bétera.

Fins al proper 31 de març els participants poden entregar els seus cartells a l’Ajuntament de Bétera. El càrtel haurà de contenir obligatòriament el text en valencià “FESTES DE BÉTERA DEL 12 AL 22 D’AGOST 2017”.

Tots els treballs admesos seran exposats a l’edifici de l’antic Ajuntament del 3 al 17 d’abril on els assistents a l’exposició podran votar l’esbós que consideren que ha de ser el guanyador. El dia 7 d’abril es procedirà al recompte dels vots emesos per determinar el guanyador de la votació popular, així com la resolució del jurat.

És imprescindible complir les bases que podeu consultar en el següent enllaç: BASES 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment