La companyia Zorongo Teatre torna aquest cap de setmana l’escenari de la casa de la Cultura de Bétera per estrenar l’obra “Et quedaràs a sopar?” dirigida per Dídac Moreno. En aquesta ocasió els protagonistes d’esta història d’amor diferent seran Isabel Carrión, Dídac Moreno, Bernardo Cortés i Merxe Leal.

Sinopsi

Una dona d’avançada edat, coneix a algú que li fa sentir palometes de la mateixa manera que ja havia sentit amb anterioritat en la seua vida. Decidix que el que importa és ser feliç en els dies que li queden i que si la seua felicitat és tornar a estimar, seguirà avant, anteposant amb enteresa els seus sentiments encara que per a això, ha d’enfrontar-se a la seua pròpia família. Es tracta d’una visió de la vellesa independent i resolta que cerca ser autèntica a pesar que la vida se estiga escapant. Una obra que ens parla d’esperança en una etapa de la vida que requereix de suport i de sentir-se útil per a viure amb dignitat.

L’obra estarà interpretada en valencià, tindrà de durada poc més d’una hora i va dirigida a tots els públics. La cita és a l’Auditori de la Casa de Cultura el 25 de març a les 22:30 i el 26 a les 19:00 hores.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment